curve curve

Alle services van Partners in Paint

Wij nemen je graag gedoe uit handen.
Met de vele deals bij Partners in Paint kun je veel geld, tijd en stress besparen.
Op deze pagina vind je alle samenwerkingen waar je gebruik van kunt maken.

Wil je meer informatie, vrijblijvend advies of ergens direct gebruik van maken, vraag dit dan aan via de aanvraag-pagina op de website. Wij of de desbetreffende partner neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 


 

Bedrukken kleding

Bedrukken kleding

Je wilt er als schilder natuurlijk piekfijn bij lopen en potentiele klanten moeten natuurlijk wel jouw bedrijfsnaam zien!
Lever je kleding in bij jouw verfgroothandel en zij regelen de bedrukking die je op de kleding wenst. Of dit nu in één kleur is of fullcolour, op de borst of op de rug. Al vanaf € 5,- per stuk.

Bedrukking aanvragen
Gratis offreren en factureren via het 'Partners in Paint platform'

Gratis offreren en factureren via het 'Partners in Paint platform'

CannonWorks is de ontwikkelaar van het Partners in Paint platform. Je kunt met het Partners in Paint platform alles regelen rondom je projecten zoals offertes, calculatie, facturen en urenregistratie. Dat kan allemaal op de PC of met de handige App voor tablet en mobiel. Het Partners in Paint Platform is gratis te gebruiken om offertes en facturen mee te kunnen maken.

Inloggen op het platform
Gratis incassohulp

Gratis incassohulp

Leden van Partners in Paint kunnen kosteloos openstaande incasso’s indienen bij hun vaste contactpersoon van het welbekende ARAG. Op basis van no-cure-no-pay en mét behoud van de relatie die je met jouw klant heeft zullen zij er alles aan doen de factuur te innen. No-cure-no-pay!

Incassohulp aanvragen
Collectieve huurservice

Collectieve huurservice

Als lid van Partners in Paint krijgen 30% korting op de huur van al het schilder-gerelateerd materieel bij Boels, zoals steigers en hoogwerkers.
Op alle overige zaken krijgt men 20% korting en 25% korting op de huur van een schaftwagen.

Meer informatie
Verfafval-service

Verfafval-service

Renewi heeft een speciaal ‘Schilderspakket’ ontworpen voor je verfafval. In dit pakket zitten 3 extra voordelige opties voor het opslaan van verfafval; een dekselvat, box of container. Je kunt gemakkelijk je verfafval op laten halen voor slechts € 0,68 per kilogram. Het verfafval dient te voldoen aan de acceptatievoorwaarden van het zogeheten 'schilderspakket'. Renewi kan u ook een prijsopgave doen toekomen als uw afval niet voldoet aan de voorwaarden.

Verfafval aanmelden
Inlenen vaklieden

Inlenen vaklieden

Handen tekort en zoek je een echte vakschilder?
Of een houtrotsaneerder of behanger nodig? Via Flextra kun je eenvoudig vaklieden inlenen. Het mooiste is dat je het lidmaatschap van Partners in Paint direct kunt terugverdienen! Als je in een jaar namelijk minimaal 150 uur iemand inleent, krijg je een tegoedbon van €150,- die je kunt besteden bij je groothandel! (Alleen geldig voor nieuwe klanten van Flextra)

Meer informatie
Professioneel calculeren, offreren en factureren

Professioneel calculeren, offreren en factureren

Met het Gilde-systeem van Gilde Software kun je snel en eenvoudig kleine maar ook de grootste werken calculeren en offreren. Opdracht binnen én uitgevoerd? Met één druk op de knop heb je direct de factuur. Gilde Software is sinds 1994 dé specialist in automatisering voor onder andere schilders- en onderhoudsbedrijven in het MKB.
Pak dubbel voordeel: €100,- korting op Gilde Compact en het eerste half jaar Partner Service Overeenkomst gratis.

Meer informatie aanvragen
Kredietregeling

Kredietregeling

Onze partner Qredits helpt ondernemers bij kleine tot grote investeringen. Wilt u een grote uitgave doen en mist u op dat moment de financien? Bij een bank hoef je niet aan te kloppen voor bedragen tot 10.000 euro. Bij Qredits is dit geen enkel probleem! Maar ook grotere leningen zijn mogelijk voor leden van Partners in Paint.

Meer informatie aanvragen
Drukwerkservice

Drukwerkservice

Als Partner in Paint bestel je je drukwerk met 15% korting! Bijvoorbeeld op: briefpapier, visitekaarten, folders of enveloppen. Drukwerk geeft een professionele uitstraling en is veel voordeliger dan thuis printen (geen ontwerp- en bezorgkosten).

Drukwerk bestellen
Collectief verzekeren

Collectief verzekeren

Dankzij Schilder Zeker Plan kan Partners in Paint collectief diverse verzekeringen aanbieden met een zeer gunstige korting. Ook het zogeheten ZZP-pakket is extra voordelig en bovendien voorzien van de belangrijkste verzekeringen. Bij je vaste contactpersoon kun je daarnaast gratis een eerlijke vergelijking krijgen met je huidige verzekering.

Informatie verzekeringen
Collectief boekhouden

Collectief boekhouden

Boekhouden, jaarrekeningen, BTW-aangiften... Het zijn voor een schilder niet de leukste bezigheden. In het pakket van 2Count is dit allemaal inbegrepen (inclusief al je belastingvragen!) voor slechts € 75,- per maand voor een ZZP'er en € 80,- voor een VOF. 

Meer informatie aanvragen
Spandoekservice

Spandoekservice

Als Partner in Paint laat je eenvoudig een spandoek op maat laten maken. Wij maken graag een ontwerp voor je, kompleet met je bedrijfslogo en contactgegevens.
Al vanaf € 55,- per stuk (excl. korting, geen ontwerp- of bezorgkosten).

Direct bestellen
Website-service

Website-service

Heb je nog geen website of wil je gewoon een nieuwe die aan alle moderne eisen voldoet?
Een mobielvriendelijke website die volledig klaar is voor gebruik is zeer voordelig aan te vragen via Partners in Paint.
Voor maar € 399,- heb je al een website met onder andere deze kenmerken:

  • Zelf teksten en foto's wijzigen
  • Ideaal voor smartphone en tablet
  • Offertepagina
  • Contactformulier
  • Projectfoto's
  • Social media koppeling
  • Geoptimaliseerd voor Google
Informatie eigen website
Colletief leasen

Colletief leasen

Met het bekende Alphabet heeft Partners in Paint een samenwerking met een specialist in zakelijke mobiliteit. 
Via je vaste contactpersoon word je zelfs buiten kantoortijden geholpen.
LET OP: Minimale korting van € 1500,- (!)

Meer informatie

Zoals je kunt zien zijn er een hoop mogelijkheden via Partners in Paint. Je kunt alle informatie ook teruglezen in de multomap die je hebt ontvangen bij je inschrijving.