curve curve
Maak je keuze uit drie verschillende pakketten!

Maak je keuze uit drie verschillende pakketten!

Ben je van plan je bedrijf in te schrijven bij Partners in Paint? Dan kun je daarbij kiezen voor een uitgebreid ondernemerspakket op maat voor slechts € 99,95. De normale waarde van dit pakket is € 290,-.

Dit pakket bestaat uit onder meer een softshell jack, offertemappen, folders, kortingsbonnen en nog veel meer. Je kunt hierbij kiezen uit drie zorgvuldig gemaakte huisstijlen. Op deze pagina vind je hier meer informatie over zodat je een goede keuze kunt maken.
Daarnaast zijn vrijwel alle onderdelen bedrukt met je eigen bedrijfslogo!

Pakket A

Pakket A

Dit pakket benadrukt vooral de verschillende werkzaamheden van een schildersbedrijf. Met de duidelijke boodschap dat professioneel binnen- & buitenschilderwerk natuurlijk door 'uw eigen schilder' gebeurt. Al het materiaal is indien mogelijk natuurlijk inclusief je eigen bedrijfslogo en contactgegevens!

Pakket B

Pakket B

Samen maken we het weer mooi! De duidelijke tekst op al het materiaal spreekt direct tot de verbeelding voor je klanten. Het mooi geplaatste behang op de foto legt ook meteen een verband met behangwerk en eventueel andere deco-werkzaamheden. Uiteraard ook voorzien van je eigen bedrijfslogo en contactgegevens!

Pakket C

Pakket C

Dit pakket is voorzien van frisse tinten en op de foto is een echte, authentieke schilderskwast te zien. Niet voor niets staat er op dit materiaal overal 'authentiek schilderwerk' wat aangeeft dat de echte vakman aan het werk gaat. Ook dit materiaal is voorzien van de kreet 'natuurlijk uw eigen schilder'. Allemaal inclusief het bedrijfslogo en de contactgegevens van je bedrijf.

Je kunt dus zelf bepalen hoe jouw ondernemerspakket eruit komt te zien. De visitekaarten zijn overigens VOLLEDIG in de stijl van je eigen bedrijf. 

Vraag je ondernemerspakket aan via deze knop en wij gaan direct voor je aan de slag!

Pakket aanvragen