curve curve

Even voorstellen: Partners in Paint

Partners in Paint zijn wij samen! Jij en je eigen verfgroothandel samen!

Wij willen graag jouw pártner zijn. Ondernemen doen we namelijk samen. 
Ons doel is je van alle gemakken te voorzien bij je dagelijkse werk, van kopen op krediet tot gedeponeerde leveringsvoorwaarden.
Van spandoeken op maat tot hulp bij openstaande incasso’s! 
Partners in Paint is een initiatief van zeven verfgroothandels en is daardoor landelijk verspreid en voor iedere schilder in het land beschikbaar.

Welke groothandels?

Partners in Paint is een initiatief van zeven verfgroothandels en heeft daardoor een landelijke uitstraling.
De betrokken groothandels waar je lid kunt worden van Partners in Paint:

Habeco

Habeco

Verfgroothandel Habeco heeft 12 filialen in Midden en Oost-Nederland met een ruim assortiment van meer dan 10.000 artikelen.

Bevela

Bevela

Verfgroothandel Bevela is een familiebedrijf in hart en nieren en zeer centraal gevestigd in Midden- en West-Nederland met 11 filialen.

VVBHUSAN

VVBHUSAN

Om professionals optimaal van dienst te zijn, beschikt VVBHUSAN over een uitgebreid distributienetwerk in Brabant en Limburg. Met 14 vestigingen in het zuiden van het land is er altijd een vestiging van hen bij jou in de buurt.

Dingemanse & v/d Ploeg

Dingemanse & v/d Ploeg

Deze verfgroothandel is gevestigd in de provincie Zeeland in Goes en heeft sinds kort ook een filiaal in Vlissingen. 

De Jonge Coatings

De Jonge Coatings

De Jonge Coatings B.V. heeft vestigingen in Wijchen, Elst en Oss. Sinds haar oprichting in 1993 heeft De Jonge Coatings B.V. zich ontwikkeld tot een vertrouwde leverancier bij opdrachtgevers en schildersbedrijven in de regio Gelderland, Brabant en Noord-Limburg.

Verf van der Feer

Verf van der Feer

Verf van der Feer is al meer dan honderddertig jaar een toonaangevende totaalleverancier voor de professionele markt. Met een compleet assortiment voor schildersbedrijven, jachtbouw,  industrie, verf-speciaalzaken en onderhoudsdiensten. Verf van der Feer heeft 7 vestigingen, verspreid door Noord-Nederland, Friesland en Groningen.

Simonis Verf

Simonis Verf

Al meer dan 50 jaar is Simonis Verf de betrouwbare en deskundige partner voor de professionele schilder. Simonis Verf vormt een fijnmazig netwerk van 9 vestigingen in Zuid-Holland. Als totaalleverancier bieden wij de professionele verfverwerker altijd een passende oplossing.

Copagro

Copagro

Copagro is de marktleider in de Benelux in verf & decoratie en een coöperatie van vrije groothandels met daarnaast een compleet assortiment van A- en huismerken.

Meer over Copagro

“Onze klanten zijn vanaf nu onze partners! Gezamenlijk elkaar sterker maken en helpen, dát is het doel van Partners in Paint.”

Lex van Eijk, directeur Verfgroothandel Bevela

Waarom wij dit initiatief zijn gestart?

Heel simpel; als groothandel willen én kunnen wij nu eenmaal veel meer betekenen voor jou als schilder, naast alleen die paar blikken verf.

Als groothandel willen wij jou, schouder aan schouder, helpen en ontzorgen met je bedrijf. Door middel van Partners in Paint groei je als bedrijf in omzet en professionaliteit, we maken het ondernemerschap graag gemakkelijk voor je en hopen dat je dat waardeert. Dan kom je vanzelf weer terug in je favoriete groothandel.

  • Partners in Paint BV
  • Postadres: Gerard Scholtenstraat 36-A, 3035 SM, Rotterdam
  • K.v.K. nummer: 66504066
  • BTW nummer: NL856583959B01
  • Tel.nr: 010-2571006 (alleen voor leden)
  • Mailadres: info@partnersinpaint.nl