curve curve

Partners in Paint verwelkomt 100e lid!

LEIDEN – Vandaag hebben de zeven participerende verfgroothandels van Partners in Paint het 100e lid mogen begroeten. Ruud van Veen, eigenaar van Van Veen Schilderwerken uit Leiden, kreeg hiervoor van accountmanager Dave Flinterman van Simonis Verf een grote feesttaart.

Het 100e lid van Partners in Paint: Ruud van Veen  - Van Veen Schilderwerken

Partners in Paint verwelkomt 100e lid!

“Eigenlijk zijn we pas vanaf januari dit jaar echt begonnen met Partners in Paint. Om dan nu al deze mijlpaal te mogen vieren is erg prettig,” aldus Simonis Verf-directeur Ron Quint.


Partners in Paint is voor iedereen in Nederland beschikbaar dankzij de zeven merkenvrije groothandels die het concept aanbieden. Leden van Partners in Paint krijgen een uitgebreid ondernemerspakket t.w.v. € 290,- voorzien van het eigen bedrijfslogo en kunnen via de website zeer voordelig een spandoek op maat of (bedrukte) kleding bestellen. Maar ook diensten via andere partijen worden vaak aangevraagd. Zo kan men verfafval op laten halen voor slechts € 0,45 p/kg door Van Gansewinkel en is er gemakkelijk een krediet af te sluiten voor bijvoorbeeld nieuwe spuitapparatuur.


Quint: “En we merken dat het pakket aan services en diensten aanslaat. Met name het besparen via verzekeringen en het gemak waarmee van alles bedrukt en geregeld kan worden wordt gewaardeerd. Overigens worden onze diensten en de mooie kortingen bij partners alsmaar uitgebreid; sinds deze week hebben we bijvoorbeeld een samenwerking met verhuurder Boels, waardoor men 30% korting krijgt op de huur van bijvoorbeeld steigers, trappen en hoogwerkers.”


Ook verfgroothandel Habeco merkt dat de klanten er naar vragen. Directeur Edward Nijhuis: “Het mooie van dit idee is dat wij het voordeel van groot inkopen één op één doorgeven aan onze klanten. Wij willen onze klanten simpelweg als ‘partners’ zien en niet alleen een blik verf verkopen. Dat we na amper twee maanden op 100 leden zitten, laat zien dat Partners in Paint een schot in de roos is!”

Vraag je verfgroothandel om meer informatie of meld je aan via deze website!