curve curve

Offerte-aanvragen via Schildervinden.nl

Vanaf 1 juli aanstaande kunnen alle bedrijven die zijn aangesloten bij Partners in Paint met korting offerte-aanvragen ontvangen via Schildervinden.nl. Eerder deze maand werd er ook al een samenwerking aangegaan met Flextra, voor het inlenen van vaklieden.

De tientallen aanvragen die Schildervinden maandelijks krijgt, worden naar maximaal 3 bedrijven doorgestuurd. Leden van Partners in Paint krijgen 15% korting, maar hebben nog meer voordelen: Er kan zonder opzegtermijn gestopt (of gestart) worden met het ontvangen van de aanvragen en nieuw is ook de mogelijkheid om aanvragen te ontvangen voor binnen of buitenschilderwerk, glaszetten of houtrotrenovatie!

Voor onvolledige of onjuiste aanvragen hoeft overigens niet te worden betaald.
De voordelen in het kort:

 

  • € 2,25 korting per aanvraag
  • Géén kosten bij aantoonbaar slechte aanvraag (i.o.m. Schildervinden)
  • Per direct stop te zetten
  • Aanvragen gaan naar maximaal 3 bedrijven
  • Zelf de gewenste werkzaamheden aangeven
  • Maandelijks overzichtelijke factuur

 

Directeur van Simonis Verf, Ron Quint is blij met de samenwerking: “Met deze nieuwe samenwerking heeft Partners in Paint alweer de 15e partner gevonden voor het uitgebreide aanbod van gratis services en diverse kortingsregelingen. Hierdoor bieden we schilders de mogelijkheid te groeien en ondertussen te besparen. Het mooiste van alles is dat dit allemaal geregeld wordt bij hun eigen groothandel.”

 

Partners in Paint is een initiatief van 7 vrije verfgroothandels en heeft verschillende samenwerkingen lopen voor het aanbieden van diverse services, producten en diensten. Aangesloten leden kunnen bijvoorbeeld gratis gebruik maken van algemene voorwaarden en incassohulp en krijgen korting bij het huren van materieel, verwerken van verfafval, verzekeringen en het bedrukken van kleding. Alle aangesloten bedrijven krijgen een uitgebreid en op maat gemaakt ondernemerspakket t.w.v. € 290,- incl. een met hun eigen bedrijfslogo bedrukt schildersjack!