curve curve
Inlenen vakschilders

Inlenen vakschilders

Zoek jij een ervaren vakman die bij jouw bedrijf past?
Een oplossing voor al je vragen op personeelsgebied?
Wij bieden jou de meest flexibele oplossing!

Flextra

Flextra is sinds 1997 de specialist in het leveren van vaklieden voor de schilders branche en vastgoedzorg. Inmiddels bieden wij met 8 vestigingen verspreid over Nederland en ruim 3500 schilders in ons bestand een landelijke dekking.

Wij bieden u de mogelijkheid om flexibel beschikking te hebben over de inzet van onze ervaren vaklieden. Veel van onze schilders werken al jaren voor ons en wij plaatsten deze voor zowel korte, als lange perioden bij onze vaste opdrachtgevers. Dit naar volle tevredenheid van zowel onze vaklieden als onze opdrachtgevers.

De juiste schilder op de juiste plek

Op basis van jouw eisen en wensen zal de juiste vak schilder geselecteerd worden. Onze accountmanagers, komen zelf uit de branche en kennen vanuit de praktijk de verschillende soorten werkzaamheden en houden er rekening mee of het om onderhouds-, nieuwbouw-, constructie- of particulierwerk gaat, waardoor je altijd de juiste vakman voor het project aangeboden krijgt.

Betrouwbare partner

Flextra is in het bezit van alle noodzakelijke certificeringen, SNA, NEN 4400-1, VCU en we zijn lid van de NBBU. Hierdoor bieden wij een optimale dienstverlening, die betrouwbaar is en aan alle fiscale en wettelijke eisen voldoet. Je leent in zonder risico’s!

Payrollen, iets voor jou?

Solliciteert iemand bij je, maar je durft hem zelf geen contract aan te bieden? Laat hem dan payrollen via Flextra. Hierbij maak je zelf de afspraken, maar neemt Flextra alle administratie, verloning en risico’s voor zijn rekening. Alles zit in één uurtarief en je betaalt alleen de gewerkte uren met een opzegtermijn van 3 dagen.

Wat voor ervaren vaklieden biedt Flextra?

 • Onderhouds- en nieuwbouwschilders
 • Houtrotsaneerders/Timmerlieden
 • Behangers
 • Glaszetters
 • Constructieschilders/stralers/spuiters
 • Leerlingen/Social return
 • Voormannen/Teamleiders/Projectleiders/Calculators

Voordelen voor leden van Partners in Paint

Wordt Flextra je nieuwe partner op personeelsgebied en leen je minimaal voor 150 uur iemand in, dan ontvang je bij de eerste vakman een tegoedbon t.w.v. € 150,00. Die kun je besteden bij je groothandel. Het lidmaatschap heb je dan direct terugverdiend!

Leden van Partners in Paint ontvangen de volgende voordelen:

 • Betalingstermijn van 30 dagen i.p.v. 14 dagen
 • Opzegtermijn van 3 werkdagen i.p.v. 5
 • Tegoedbon van € 150,00 bij je eerste inhuurperiode van minimaal 150 uur
 • Juridisch advies over personeelszaken, ontslagrecht en sectorindeling (kosteloos 2 uur per jaar)

Contact?

Heb je nog vragen of extra informatie nodig of wil je direct een aanvraag plaatsen voor een vakman?

Bel dan 0180-644033 of stuur een mail naar info@flextra.nl