curve curve

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden die behoren bij het lidmaatschap en gelden bij aanschaf van artikelen uit de webshop kun je vinden via deze link.

Retourbeleid Partners in Paint

 1. Op al onze overeenkomsten zijn voorwaarden van toepassing. Met name artikel 11 is relevant wat betreft retouren.
 2. Controleert u a.u.b. de leveringen direct bij binnenkomst, maar in ieder geval voordat u de goederen gaat bewerken, op artikel, kleur, maat en aantal. Dit geldt ook voor leveringen die u naar een ander afleveringsadres laat versturen. Bewerking betekent acceptatie van de goederen zoals ze zijn ontvangen.
 3. Wij vragen u om afwijkingen in de leveringen zo duidelijk mogelijk aan te geven en deze vervolgens naar ons te mailen (info@partnersinpaint.nl).
 4. Reclamaties op leveringenen facturen graag z.s.m., maar in ieder geval binnen 8 dagen na levering aan ons melden.
 5. Indien u goederen wilt retourneren, kunt u een retourbon opvragen (info@partnersinpaint.nl). Houdt het betreffende factuurnummer bij de hand! Wij mailen u vervolgens de retourbon toe. Wij vragen u deze bij de zending te doen. S.v.p. geen goederen in de doos doen die niet op de retourbon staan; deze zullen niet worden geaccepteerd.  Retourzendingen zonder retourbon worden niet geaccepteerd.
 6. Retourzendingen s.v.p. goed verpakken, dozen goed afsluiten, van duidelijke adressering voorzien en het retournummer duidelijk op de doos vermelden.
 7. Indien het een verkeerde bestelling van u betreft, kunt u het zelf naar ons opsturen (s.v.p. retourbon toevoegen).  
 8. Bij binnenkomst in ons distributiecentrum controleren wij uw retourzending. Wij verzoeken u om alleen ongedragen, onbeschadigde en onbewerkte goederen in de originele verpakking te retourneren. 
 9. Als de goederen retour komen vanwege een verkeerde levering, zal in overleg met u besloten worden of de goederen vervangen of gecrediteerd moeten worden. Als ze vanwege een verkeerde bestelling of verkeerde maat retour komen, kunnen de goederen retour gezonden worden. In dit geval worden er behandelingskosten berekend van € 7,50. Daarnaast worden er, indien van toepassing, vrachtkosten en retourvrachtkosten berekend.
 10. Samples, speciaal bestelde en uitlopende artikelen (Outlet) worden doorgaans niet retour genomen.
 11. Indien uw retourzending een defect artikel of een klacht betreft, vragen wij u om binnen 5 werkdagen aan ons een voorbeeld op te sturen, vergezeld van een duidelijke omschrijving van het probleem en de betreffende oplage, inclusief het oorspronkelijke factuurnummer van de levering. Graag de onvolkomenheid markeren met een stukje tape. 
 12. Wij wensen u veel plezier van uw bestellingen en zien u graag terug.