curve curve

Veel gestelde vragen

Wil je meer weten over Partners in Paint of kom je ergens niet uit? Op deze pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen.
Kom je er na het lezen van de antwoorden nog steeds niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

Vraag: Hoeveel kost het lidmaatschap van Partners in Paint?

Antwoord: Vraag hiernaar bij uw groothandel!

Vraag: Wie zit er achter Partners in Paint?

Antwoord: Partners in Paint is een initiatief van 7 verfgroothandels in Nederland. De uitvoering en helpdesk van Partners in Paint ligt bij een onafhankelijke derde partij. Zo kan alles centraal worden aangestuurd en ontstaat het grootste inkoopvoordeel.

Meer info

Vraag: Als ik drukwerk of een spandoek wil, maken jullie dit dan op maat voor mij?

Antwoord: Jazeker! Je kunt via de webshop heel eenvoudig een spandoek bestellen voor slechts € 65,- excl. btw en korting. Zodra wij de bestelling binnenkrijgen gaan we voor je aan de slag en maken wij een ontwerp. Hierop mag je van alles wijzigen! Wil je bijvoorbeeld een Facebook-logo erbij is dat geen enkel probleem. Ditzelfde geldt voor drukwerk, zoals briefpapier, enveloppen of visitekaarten.

Webshop

Vraag: Van vrijwel al jullie partners zou ik wel informatie willen, hoe kan ik dit krijgen?

Antwoord: Alle leden van Partners in Paint krijgen een mooie, uitgebreide multomap waarin exact staat welke kortingen, diensten, services en mogelijkheden je hebt als bedrijf. Mocht je nog geen lid zijn, maar wil je wel meer informatie hierover? Blader dan door de multomap van je groothandel en vraag om meer informatie.

Alle partnervoordelen op een rij

Meer vragen?

Neem dan gerust contact met ons op!

Contact